Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Fjärdhundra

Nyheter

Här berättar vi kort om vad som är nytt, eller som nyligen hänt, i vår förening.

Möte

Nyheter just nu:

Kort info här, klicka på de understrukna orden för utförligare information!

Boule flyttar nu till den nyrenoverade banan vid Frösthult Bygdegård. Första gången där blir tisdagen 21 juni kl 10:00, sedan resten av sommaren. Tommy fixar kaffe & smörgås för 30:-

Premiär Boule nyrenoverade Frösthult-banan. Foto Ove Andersson

Säsongspremiär på nyrenoverade Boule-banan vid Frösthult Bygdegård

 

Medlemsmöte - Vårmöte hölls torsdag 2022-05-19 kl 12:00 i Frösthults Bygdegård. Mötet inleddes av ordförande Inga Ekblom med att hälsa alla nästan 60 personer hjärtligt välkomna för att sedan direkt tända ett ljus och utlysa en tyst minut för två medlemmar som nyligen och hastigt avlidit. Tidigare kassören Birgitta Åberg samt Kjell Carlsson har hastigt lämnat oss de senaste veckorna.
Därefter bjöds vi på läcker laxpudding med tillbehör, som vanligt med Tommy Åberg som kock och denna gång med Barbro Holopainen som medhjälpare. Under lunchen cirkulerade en intresselista från Resekomittén om en tänkt resa till Åbergs Mus-eum i Bålsta plus besök på Fridegårdsmuseet i Övergran någon gång under sensommaren. Med namnen på listan så skulle det nog bli en full turistbuss!

Musikunderhållning torsdag 2022-05-26 i Frösthults Bygdegård. Bandet "Sons of Phoenix" från Sala spelade populära cover-låtar och diverse annat blandat till den 55-hövdade publikens stora förtjusning.

SonsOf Phoenix, 22-05-26. Foto: Ove Andersson

Sons Of Phoenix: (från vänster) Magnus Björklund sång, Gustav Lans bas samt Joel Berg gitarr, munspel och sång.


Trivselkomittén annonserar:
Tipsrunda torsdag 30 juni klockan 10 - 12 vid Frösthult bygdegård

Mattcurling i Frösthults Bygdegård avslutades för säsongen 12/4. När hela vintersäsongen är klar har ett slutresultat räknats fram. Bäst har Örjan Englund lyckats, följda av Lars Ihrsén och Tommy Åberg.
Aktivitets-sidan kan du läsa mera om resultat. Där finns också ett bildspel från premiäromgången i höstas.
Ny info när nästa säsong närmar sig!

Grillträffarna är nu slut för säsongen. Ny info här när det är dags att starta igen!
Klicka på länken ovan för lite mera info och bilder från tidigare grill-träffar.

Årsmöte hölls torsdag 17 februari kl 12:00 i Frösthults Bygdegård. 51 medlemmar deltog. En ny styrelse valdes. Nya styrelsens sammansättning visas på sidan Om oss.


Ständigt aktuellt:

Fixar Janne finns i vår kommun

Fixartjänsten finns till för att minska risken för fallolycker i hemmet. Alla som vill ska kunna bo kvar i sitt eget hem så länge som möjligt. Kommunens vision är att alla äldre ska leva i en bra miljö, känna trygghet och ha ett meningsfullt liv. Fixartjänst hjälper dig som är över 70 år, som bor i Enköpings kommun och inte har hemtjänst. Tjänsten är kostnadsfri. Ring fixaren Janne Vester för att boka tid eller in ett meddelande på telefonsvararen. Måndag till fredag klockan 8 till 16 Telefonnummer: 017162 55 40