Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Distrikt Stockholms län
Kategorier:
Gemenskap och aktiviteter
Publicerad:

Stoppa bedrägerierna mot äldre
- demonstrera den 25 maj!

Demonstrera torsdagen den 25 maj mot bedrägerier emot äldre! Plats är Mynttorget utanför Riksdagshuset, med start klockan 14. Här följer en uppmaning till er från Curre Hansson, ordförande i PRO Stockholms län:

Bedrägerierna slår rekord – Miljarder till kriminella!

Vi pensionärer har många vänner och kompisar som via nätet rånats på sina besparingar. De flesta berättar aldrig. Skam- och skuldkänslor växer.

Ett nationellt nätverk ”VI VÄGRAR SKÄMMAS” har bildats. Vid nätverkets första demonstration, torsdag 25 maj, klockan 14.00 – 16.00 på Mynttorget (intill Riksdagshuset) är en av huvudtalarna PRO:s ordförande Åsa LIndestam.

PRO Stockholms län uppmanar alla att delta i demonstrationen. Vi ska inte bara stötta de som drabbats, vi ska också ställa krav, på hela samhället, inklusive banker och politiker, att ta fighten mot de som rånar och bedrar oss.

Dags för oss alla att ställa upp! Sprid budskapet till så många som möjligt!

Klicka på länkarna och möt några som vågat kliva fram.

https://www.svtplay.se/video/Kro1y1G/gokvall/tor-4-maj-18-45 Länk till annan webbplats.

https://www.tv4.se/klipp/va/20520545/bedragare-tog-asas-pengar-over-gransen-att-anvanda-mitt-mammahjarta Länk till annan webbplats.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/gitte-palssons-bespariingar-forsvann-i-nytt-telefonbedrageri#:~:text=Gitte%20Pålsson%20förlorade%20alla%20sina,hade%20ringt%2C%20säger%20Gitte%20Pålsson. Länk till annan webbplats.

Kamphälsningar
Curre Hansson
Ordförande i PRO Stockholms län

Foto: Anton Emanuelsson

Text: Ragnvi Svärd