Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

12 september

Referat från månadsträffen i september.

Krister Kallin

Foto: privat

Vilken överraskning vårt första månadsmöte gav då det kom hela 111 av våra föreningsmedlemmar. Stolarna i den stora lokalen på Södermalmshemmet tog slut och vi fick sätta in ett extra bord till våra 10 nya medlemmar.

Vår gäst denna gång var Krister Kallin som underhöll oss med professionell skönsång med innehållsrika texter. Budskapet som Krister gav oss mellan musikstyckena var en uppmaning att finnas i nuet oavsett var vi befinner oss i livet i glädje eller sorg då det är nuet vi kan påverka.

Efter fikastunden med välsmakande hemgjorda vaniljbullar och småkakor gavs aktuell information. Den innehöll information om den nya busstaxan och styrelsen fick med sig uppmaningen om att fortsätta påverka Region Örebro län att återinföra 3-timmarsbiljetten. Det nya bostadstillägget och höjning av garantipension kommer medlemmarna att få en inbjudan till ett särskilt möte. Då kommer en representant från Pensionsmyndigheten att bjudas in.

Mötets medlemmar uppmanades att delta på den Nationella Friluftsdagen 22 september i Sveaparken från 14.00 där en mängd olika fritidsaktiviteter, några exempel, Gåfotboll, Tipspromenad och Stövelkast kommer att erbjudas.

Nästa månadsmöte den 10 oktober är det sillsexa med alternativ och underhållning av sångerskan Lotta Martinsson.