Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

Foto Pixabay

80-års kalas juni 2022

En dundrande succé

Referat från PRO Örebro City´s 80-årskalas

Vilken fullträff det blev med vårt välbesökta 80-års Kalas. Det var i Folkets hus lokal som delar av Örebro pensionärer hade sitt första möte för 80-år sedan. Historiens vingslag kändes. Kulturhusets Stora sal är imponerade med sina festliga röda sammetsstolar och gardiner.

Foto: privat

Långborden var festligt dukade och kalashumöret på topp vilket hördes på sorlet. Alla deltagarna hälsades välkomna av ordförande Inger och vice ordföranden Kajsa lotsade deltagarna genom kvällen. Distriktsordföranden Lena Ottoson och samorganisationens ordförande Margareta Röstlund överlämnade en gåva och tackade för inbjudan.

 

På festen dukades det upp en fantastisk och välsmakande buffé som bestod av flera olika rätter, något fanns för alla smaker. Maten hade Lekhults gård levererat och den var mycket uppskattad.

Foto Privat

Efter att maten avnjutits uppträdde vår hemliga gäst, Thomas Danielsson. Thomas gav oss flera skratt men också tänkvärda ord om att ta tillvara livet som har mycket att ge även som pensionär.

Musikanten B-O Söderberg. underhöll hela kvällen med sin omväxlande repertoar som kompletterades med allsång och axplock från föreningens -80 åriga historia. Känslan av gemenskapen vi delade bar vi med oss vid hemgången .

Foto:Privat