Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

14 november

Referat från höstmötet

Det är en grå och kall värld vi lever i för tillfället och det kan vara också på det personliga planet för en del av oss. Då var det som ett ljus i mörkret att få lyssna till den uppfriskande och glädjefulla musik som Kumla spelmän framförde på vårt Höstmöte.

Både budget och Verksamhetsplanen fick bifall av föreningens medlemmar. Verksamhetsplanens inriktning är att värva nya medlemmar och styrelsen uppmanade medlemmarna att värva i sin egen personkrets.

Våra redan befintliga medlemmar ni är värdefulla som värvare eftersom ni känner till föreningens verksamhet. Vi i styrelsen har också ett ansvar att ha ett utbud av aktiviteter som tilltalar våra redan befintliga medlemmar och tar gärna emot förslag från er.

När smörgåstårtan serverades till oss alla 95 medlemmar och de 11 musikanterna fick vi åtnjuta en mycket välsmakande tårta som var från Smörgåsbutiken. Därefter serverades kaffe med en god chokladkaka till.

Scenen äntrades ännu en gång av musikanterna som täckte ett register av låtar/melodier med allt från snoa till schlagers. Och ännu en gång kunde vi sjunga med i texterna och hålla takten med handklappningar.

Mötet avslutades med en uppmaning till mötesdeltagarna att hålla reda på sina betalkort och inte ha mer pengar på kortet än man ska göra av med vid dagens handling.

Avslutningsvis kom en påminnelse att snarast göra en anmälan om man vill följa med på Teater, Återkomsten med sopplunch och teaterresa till Lerbäck. Lerbäcks teater bjuder på en deckargåta varvad med en trerättersmeny.

Sist men inte minst Julavslutning 12 december då vi får lyssna till Gilleskören och äta en julsmörgås.