Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

12 dec Julavslutning

Foto: Lisbeth Call

Då månadsmötet gick av stapeln i december bet kylan oss i kinderna men på Södermalmshemmet spreds värmen bland oss dryga 110-talet medlemmar som samlats för att tillsammans skapa fin julstämning.
Sångerna som Gilleskören framförde bjöd både på finstämd körsång och ystert tolkade julsånger där flera av oss kunde sjunga med.
Varmt tack till både kör och körledare som efter sitt framträdande bjöds på hembakt saffransbröd och pepparkakor.

Till alla andra gäster serverades från Lekhults gård en traditionell julsmörgås, på nybakad siktkaka fylld med läckerheter från julbordet där även en dessert ingick i form av en apelsinskiva.

Foto: Lisbeth Call

Styrelsen presenterade ett axplock av vårens aktiviteter gåfotboll, bokcirkel, bridge och canasta för nybörjare, pubkvällar och lättgympa för både balans och kondition. En uppmaning till alla medlemmar, anmäl ditt trippelskapsabonnemang till vår kassör.

 

Ett antal lyckliga lotterivinnare drogs som fick välja på inslagna julklappar och julgodis inslagna i fina cellofanpaket.

Styrelsen avslutade mötet med en varm hälsning från vår ordförande Inger som tyvärr inte kunde närvara och en hälsning från oss andra

”Från oss alla till er alla en riktigt God Jul"