Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Skallsjö

Enjoyguiden 2021

Enjoyguiden 2021

Enjoyguiden 2021

Välkommen till år 2021!

Nu får vi hoppas på ett bättre år än det som var 2020. Då hade de flesta av oss svårigheter att röra oss fritt i samhället på grund av Covid-19. Köp därför nu ditt exemplar av Enjoyguiden 2021!

Trots rådande restriktioner på grund av Covid-19 och allt vad det innebär av olika restriktioner så kommer det ljusare tider förr eller senare. PRO Skallsjö säljer nu Enjoyguiden för år 2021! Häftet/appen kostar 395:- varav 75:- går till Skallsjö PRO. (Förra året, 2020, såldes 59 st).

Häftet innehåller över 500 erbjudanden, framförallt i Göteborg med omnejd, men även på vissa andra ställen i Sverige och Norden.

Enjoyguiden gäller ända fram till 30 november 2021! Den finns i häfte eller som app i telefon!

Hur fungerar det!? Jo, du och en medföljande person äter och betalar för endast en person. Exempel på kaféer/restauranger i närområdet är Lerum i Lerum, Café Motto, Norsesunds Restaurang, Alingsås Mantram Express, Subway, Partille Le Pain Francais, John Scotts Partille Arena, och massor i Göteborg. Nu i Coronatider har flera restauranger Take Away! Ladda hem appen Enjoy i Google Play eller App Storee och kolla vad det finns för erbjudanden!

För shopping finns också mängder av erbjudanden med olika rabatterbjudanden, t.ex. Colorama Stenkullen, 25%, IEMS inredning Vimpeln Alingsås, 20%. Det finns även fina erbjudanden vad gäller teatrar, resor, mm.

För att köpa denna attraktiva Enjoyguide kontaktar du Lisbeth, 070-521 28 52