Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Samorganisation Halmstad

Resor

Foto:Gunilla Jönsson

RESOR

Föreningarnas planerade resor

Gå in på föreningarnas hemsidor och se om där finns någon resa som intresserar. Kontakta i så fall reseansvarig för information om det finns plats kvar.

Det finns plats .........

Snöstorp-Vallås inbjuder till resa

Följ med på en resa tillbaka i tiden, upplev Skåne från förr och känn historiens vingslag.

Den 30 maj åker vi med buss till det vackra Svaneholms slott. Vi får en guidad tur i muséet. Slottet är i flera våningar, det finns ingen hiss. För de som har svårt att gå i trappor anordnas en speciell visning. Lunch serveras i slottets restaurang. Man kan välja mellan fisk och kött. Eftermiddagskaffe dricker vi på Flinkmans Café. Det blir kaffe och deras berömda äppeltoscakaka med vaniljsås. Medlemmar i andra PRO föreningar är välkomna! Vi åker med Buss från Arenahallen kl. 08.30 och beräknas vara tillbaka ca kl.16.30. Anmälan senast den 30 april till Anki Fridh, tel: 070-6694445, mail anki.fridh@telia.com. Pris per person, 700 kr som sätts in på vårt BG 630-1493 senast den 1 maj.

Välkomna!

SAMARBETE ang resor

Det har blivit allt svårare för föreningarna att locka tillräckligt antal deltagare till resor. Tyvärr har arrangerade resor tvingats ställa in.

Pensionärer är intresserade av att resa och att träffa nya bekantskaper. Samarbete mellan föreningarna kan medverka till att det blir lättare att fullboka och att våra medlemmar kan umgås med pensionärer från andra föreningar.

På initiativ av Halmstad C och Snöstorp-Vallårs ordnades en resa till Äppelmarknaden i Kivik öppen för alla PRO medlemmar. Resan arrangerades av Rolfs Flyg och Buss. Det blev en lyckad resa och nu arbetas det vidare på nya resor.

PRO MEDLEMSRESOR

Res med PRO:s egen resebyrå på temalagda resor med spännande innehåll.

Läs mer på www.promedlemsresor.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.