Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Höstmöte och årsmöte 27 oktober 2021

Personer framför träd
Mötesdeltagare.

Mötesdeltagare.

Trivsamt års-/höstmöte 27 oktober 2021

60 personer deltog i ett trivsamt kombinerat årsmöte/höstmöte för Korsnäs-Vika PRO.

Onsdagen den 27 oktober höll föreningen höstmöte i Pumpens lokal. 60 personer hade anmält sig. I samband med höstmötet hölls även det, på grund av coronapandemin, uppskjutna årsmötet.

Höstmötet öppnades av styrelsens ordförande Ulla Persson. Hon inledde med ljuständning och en allmän parentation. Ingegerd läste dikten " Vårt liv" skriven av Nils Ferlin. Dagens underhållare Tom Bergerengen spelade därefter stämningsfull musik.

Under eftermiddagen varvades mötesförhandlingarna med musik och sång. Gamla kända låtar, bland andra Emile Fords " Still" och Sven Ingvars " Börja om från början" väckte nostalgiska minnen. Med keyboard fick vår musiker fram känslan av en hel orkester. Till kaffe/te serverades goda wienerbröd.

Det fanns vid varje bord en enkät att fylla i med önskemål om aktiviteter. Gunilla Bolin informerade om de studiecirklar som pågår och planeras i samarbete med ABF. Bland annat planeras för en cirkel i samarbete med polisen, " Försök inte lura mig". Utomhusaktivitet, såsom stavgång, pågår så länge vädret tillåter. Boulen flyttas från 3 november till Falu boulehall. Canasta spelas på måndagseftermiddagar i Hosjögårdens lokal. En läsecirkel har startat och hålls en gång i månaden som kamratcirkel. Den 11 november blir det studiebesök vid Säters biografmuseum samt lunch på Kulinariet. Anmälan och samåkning. Fredagen den 10 december blir det lucia på Hosjögården och i samband med det serveras en enkel jultallrik. Anmälan fordras. Mer information lämnas på föreningens hemsida samt i medlems- och sms-utskick.

Innan avslutning på en trevlig och givande eftermiddag blev det dragning på de lotter som sålts.

Text: Ingegerd Blom. Bilder tagna av Jörgen Jonsson.

Kerstin Jansson slutar i styrelsen och avtackas.

Kerstin Jansson slutar i styrelsen och avtackas.

Tom Bergerengen underhåller.

Tom Bergerengen underhåller.