Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Medlemsmöte 24 oktober 2014

Sex medlemmar från föreningen var mannekänger och visade kläder från SeniorShopen vid föreningens medlemsmöte den 24 oktober 2014.

Inger Westin visar kläder från Seniorshopen.

Inger Westin visar kläder från Seniorshopen.

Drygt åttio personer inom Korsnäs-Vika PRO samlades till medlemsmötet den 24 oktober för att se medlemmar ur föreningen visa kläder från SeniorShopen .

Ordföranden började med diverse information om bland annat att två parhus med fjorton lägenheter för trygghetsboende samt ett aktivitetshus håller på att färdigställas i Hälsinggården. 70plussare har möjlighet att söka lägenheterna som ska vara färdigställda i maj nästa år. Invigning av träffpunkt Hosjö sker den 29 oktober. Det kommer att finnas en värdinna på plats och underhållning, café, soppluncher m m planeras. Aktuella kurser är den pågående kursen i vardagsjuridik samt kursen ”Mot bättre vetande” som börjar den 6 november.

Anna-Greta Torsebo, Britt Björklund, Agneta Lundgren, Inger Westin, Anders Werner och Stig Bleckur var de sex proffsiga mannekängerna som visade kläder från SeniorShopen.

Efter visningen serverades kaffe med smörgås och sedan följde dragning på de lotter som sålts. Alla deltagare hade därefter möjlighet att prova och köpa kläder från SeniorShopen.

Ordföranden avslutade med att hälsa välkommen till nästa medlemsmöte som äger rum den 21 november. Stig Lindstedt med flera medverkar vid detta tillfälle.