Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Lysekil

Stadspromenader from september

Stadspromenader är höstens PRO-aktivitet

Vi följer dagligen Folkhälsomyndighetens rekommendationer och hoppas på att det snart skall komma någon positiv rapport. Under tiden får vi ta hand om varandra och ta kontakter via telefon eller andra sociala medier.
Vi kan alla glädjas åt att vi kan och får träffas ute. Vi har under hösten träffats varje tisdag kl. 10 på våra stadspromenader med utgångspunkt från stadsparken. Vi går med eller utan stavar och går i två olika grupper. En grupp som går lite fortare och har lite mer ansträngande bana och en grupp som går lite långsammare och lite lättare bana. Promenaderna tar cirka 40 - 45 minuter och efter promenaderna ställer vi ut lite stolar i parken och har en trevlig och social stund tillsammans samtidigt som vi njuter av en medhavd fika eller en frukt. För alla PRO:are som inte har möjlighet att promenera går det mycket bra att komma till stadsparken kl.10.45 för att vara med om en stunds social samvaro. Under dessa promenader hjälps vi alla åt att hålla ett bra avstånd till varandra. Det behövs ingen föranmälan till denna aktivitet utan det är bara att komma.
PRO Lysekil följer de rekommendationer som kommer från bland annat PRO riks att det är mycket viktigt för oss alla inte bara i dessa dagar med pandemin utan varje dag året runt att vara aktiva och röra på oss. Att promenera ger både frisk luft och bra motion.
Våra övriga verksamheter i PRO ligger nere så länge Folkhälsomyndighetens krav att inte vistas i större sällskap gäller.

Text Siv Hansson
Bild Gun Dahl