Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

PRO Värmland bakar tårtor

PRO Värmland tycker att det är viktigt att visa vården uppskattning, inte minst under coronapandemin. Foto: PRO Värmland.

Kategorier:
Publicerad:

”Ville göra något för våra vardagshjältar under corona”

Vaccination mot covid-19 pågår över hela landet. I Värmland har vaccinationsorganisationen fungerat väl. Med tårta uppmärksammar nu PRO Värmland vården för deras arbete.

Idén – att visa uppskattning till alla de som arbetat med att vaccinera befolkningen mot covid-19 i Värmland, kom efter att vice ordförande för PRO Värmland Thorsten Born och hans fru själva hade vaccinerats.

– Vi pratade om det när vi åkte hem, och då tyckte vi att vi borde göra något för dessa vardagshjältar som jobbat vardagar och helger för att så fort som möjligt vaccinera oss, säger Thorsten Born.

Storbak i Värmland

PRO Värmland med Thorsten Born och ordförande Lisbeth Staaf Igelström i täten, kom fram till att det skulle bjuda på tårta. De satte ihop en organisation för bak och annan logistik. PRO Värmland bakade tårtor till 300 personer inom vården som överlämnades på olika orter.

– Detta är bara en liten symbolisk gest på uppskattning i vardagen. Värmland har ju under en längre tid varit den region som ”varit bäst i klassen” när det gäller vaccinationsorganisationen. Vi i PRO har fått kontinuerlig information om vaccinationsläget och planeringen i länet. Det har varit väldigt bra för oss att kunna informera våra medlemmar om att allt går bra framåt, säger Thorsten Born.

Text: