Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Suzann Larsdotter, RFSU, håller i talkshowen Länge leve lusten.

Suzann Larsdotter, RFSU, håller i talkshowen Länge leve lusten. FOTO: RFSU

Kategorier:
Gemenskap & aktiviteter
Publicerad:

Här kan du se RFSU:s talkshow om sex på äldre dar - "Länge leve lusten"

RFSU:s sexolog Suzann Larsdotter agerar konferencier och bjuder på boksamtal med författaren Birgitta Backlund, panelsamtal med tips på allt från sexleksaker till hur man kan återuppfinna sitt sexliv på äldre dar och dessutom svarar sexologen Malena Ivarsson på läsarnas vanligaste frågor.

Sex kan vara en del av ett gott liv, oavsett ålder. En del äldre har ett aktivt sexliv medan andra av olika skäl har slutat ha sex. Vissa är nöjda med att inte ha sex, andra längtar efter det. Sexualiteten är ett av våra grundläggande behov och finns med oss genom hela livet. Lust och längtan sitter i huvudet, den största skillnaden mellan olika åldrar är kroppens funktioner. Talkshowen och broschyren är producerad av RFSU i samarbete med SKPF, SPF och PRO.

Här kan du se när RFSU besökte TV4 nyhetsmorgon för att berätta om projektet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan köpa broschyren här via RFSU:s hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller ladda ned den gratis här nedan.

Klicka på den övre knappen för att ladda ner en PDF för utskrift med mindre färgåtgång.

HÄMTA PDF  Länk till annan webbplats.

HÄMTA PDF Länk till annan webbplats.

Text: PROriks