Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Öregrund

Lokala förmåner

Här hittar du trevligt umgänge och ett brett utbud av aktiviteter och förmåner som gör livet som pensionär roligt och utvecklande.

Man tittar ut mot skogsglänta

Bli en del av gemenskapen med cirka 330 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

Lokala medlemsförmåner

Medlemmar i PRO Öregrund får 10% rabatt hos Melins Cykel & Sport
mot uppvisande av medlemskort
Melins Cykel & Sport
Energivägen 4
742 34 Östhammar
Butik 0173-178 78

PRO Öregrund har slagits samman med Östhammars PRO och är nu en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

NYC (Parkgatan 4) i Östhammar erbjuder nu alla medlemmar i PRO Öregrund 10% på maten mellan klockan 14:00-17:00 Tisdagar-Torsdagar, tala om att du är PRO medlem när du beställer maten.
Britt-Marie

A-K’s Färg- och Hemtextil i Östhammar erbjuder alla medlemmar i PRO Öregrund 10% på allt i butiken (ej redan nedsatta priser). Berätta att du är medlem i PRO så inga missförstånd uppstår. I butiken finner du gardiner med tillbehör, hemtextil, presentartiklar mm. Rabatten på 10% gäller hela 2024-2025.
Välkomna in till oss
Britt-Marie

Det här får du som medlem i PRO

Bli en del av gemenskapen med cirka 270 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

- 8 nummer av PRO pensionären

Som medlem får du Sveriges största tidning för pensionärer - PROpensionären!

- PRO Folkhögskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanske är det nu det är dags att gå den där skrivarkursen, bättra på engelskan eller slipa ordentligt på golftekniken?

- Kostnadsfri datasupport bara för medlemmar

Som medlem har du tillgång till PRO:s egen datasupport. Supporten är öppen varje vardag kl. 8 - 18 och är helt kostnadsfri. Kontakt: 0771-171 171

- Rabatt på utlandsresor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå. I vårt utbud finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

- Förmånliga försäkringar

Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna fem olika försäkringar som är skräddarsydda efter dina förutsättningar och önskemål.