Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Vaksala-Danmark

Dina förmåner

Här hittar du trevligt umgänge och ett brett utbud av aktiviteter och förmåner som gör livet som pensionär roligt och utvecklande.

Man tittar ut mot skogsglänta

Bli en del av gemenskapen med cirka 330 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

Seniorkortet ger dig som är över 65 år 25 % rabatt på ordinarie tariff. Kortet är gratis! Rabatten gäller för resor inom Uppsala stad. Alla dagar mellan 9-24. Ansök via Uppsala Taxi 100000 formulär. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Alla PRO Föreningars medlemmar: Ät Lunch hos O`Learys (Gränby Centrum).

O`Learys erbjuder i samarbete med PRO Uppsala Samorganisation ett Lunchkort,
9 stycken lunch och den 10:e gratis. Lunchen kan intas mellan klockan 11.00 - 14.30 och kostar 89 kronor. I samband med lunchen erbjuds en timmes aktivitet som bowling, alternativt shuffleboard (i mån av plats).

Det här får du som medlem i PRO

Bli en del av gemenskapen med cirka 270 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

- 8 nummer av PRO pensionären

Som medlem får du Sveriges största tidning för pensionärer - PROpensionären!

- PRO Folkhögskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanske är det nu det är dags att gå den där skrivarkursen, bättra på engelskan eller slipa ordentligt på golftekniken?

- Kostnadsfri datasupport bara för medlemmar

Som medlem har du tillgång till PRO:s egen datasupport. Supporten är öppen varje vardag kl. 8 - 18 och är helt kostnadsfri. Kontakt: 0771-171 171

- Rabatt på utlandsresor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå. I vårt utbud finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

- Förmånliga försäkringar

Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna fem olika försäkringar som är skräddarsydda efter dina förutsättningar och önskemål.