Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Tärnsjö

Lokala förmåner

Hos Tärnsjö PRO hittar du trevligt umgänge och ett varierat utbud av aktiviteter samt lite förmåner som gör livet som pensionär bättre.

form

Medlemsförmåner lokalt och på riksplanet!

Hos oss blir du en del av gemenskapen bland Sveriges 330 000 medlemmar. Ta del av utbudet lokalt och hos andra PRO-föreningar i Sverige. I medlemskapet ingår ett flertal förmåner, se nedan.

Att träna på Tärnsjö IFs GYM vid fotbollsarenan!
Den som är medlem i PRO-Tärnsjö har tillgång till träning om medlemsavgift till Tärnsjö IF betalas in (150:-), tider som är disponibla är måndag och torsdag kl. 10.30 - 12:30.
Nyckel kvitteras ut vid betalning och en deposition (250:-) för den som återfår vid återlämnande av den.

Att träna i Tärnsjö på Faster Veras GYM i centrum! Gäller följande, är du över 80 år tränar du gratis. Är du pensionär får du 15% rabatt om du löser årskort samt är medlem i PRO (visar ditt medlemskort)!

Det här får du som medlem i PRO

Bli en del av gemenskapen med cirka 270 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

- 8 nummer av PRO pensionären

Som medlem får du Sveriges största tidning för pensionärer - PROpensionären!

- PRO Folkhögskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanske är det nu det är dags att gå den där skrivarkursen, bättra på engelskan eller slipa ordentligt på golftekniken?

- Kostnadsfri datasupport bara för medlemmar

Som medlem har du tillgång till PRO:s egen datasupport. Supporten är öppen varje vardag kl. 8 - 18 och är helt kostnadsfri. Kontakt: 0771-171 171

- Rabatt på utlandsresor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå. I vårt utbud finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

- Förmånliga försäkringar

Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna fem olika försäkringar som är skräddarsydda efter dina förutsättningar och önskemål.