Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Häverö

2018

Januari 2018

Rekordmånga gäster idag, ca etthundra gäster!!
Denna gång hade vi sopplunch. ärtsoppa från rest Källan, smör bröd, kaffe och kaka. Kanske blir det sopplunch igen. Roslagstrion från Norrtälje underhöll oss medan vi åt

Micke Teurnberg var inbjuden till oss och intervjuades av vår ordförande Uno Karlsson. Micke Teurnberg talade bla om att han fick sin första cykel redan som 5 åring och att han har tävlat sedan 12 års ålder. Han har tävlat både i Sverige och ute i Europa och även i Sovjet. Han slutade tävla 2002 och är numera eldsjäl, ordförande, lagledare mm mm i Rospiggarna.Rospiggarna omsätter numera många miljoner och det största som har hänt sedan 1995 då Rospiggarna vann SM och tog Guld 2016 är arbetet och planeringen inför GP som går 7 juli 2018


12 februari 2018

Som vanligt ett välbesökt möte, denna gång med årsmötesförhandlingar och redovisning av verksamhetsberättelsen 2017 samt val ledamöter både i styrelse och till kommittér samt ombud till olika möten.


Styrelsen 2018
Ordf Uno Krlsson, kassör Ulla Karlsson, Margareta Juncke v ordf, Marienna Asp Tirén led, Inger Ekström suppl, Matti Hast suppl, Theo Fick led, sekr Yvonne Sjöberg

Gruppen "Lite av varje" underhöll oss med svängiga toner och vi fick till och med sjunga allsång. Till kaffet blev medlemmarna bjudna på semla. Gott!

 

April 2018

Monika var en av våra gäster på trivselträffen den 9 april 2018 och hon började med att visa en "film" från sommarkollot på Björkögården där vi fick se hur trevligt även äldre människor kan ha det. Samvaro, god mat, kräftskiva, musik och dans, till och med bad.Jörgen Thoresson var vår andra gäst. Jörgen spelade och sjöng allt från andliga sånger till jazz och han talade om tiden då han växte upp i Trästa och i missionsförsamlingen som var en stor del av hans liv i ungdomen. Han har även vikerat som kantor i traktens kyrkor under många år.

Mars 2018

rivselträffen var välbesökt som vanligt. Den här måndagen var det Seniorshopen som bjöd på mannekänguppvisning med hjälp av våra egna mannekänger, Ulla, Yvonne, Birgit, Sune A och Theo. Snygga kläder som vanligt och mycket kläder.

Marika Eriksson underhöll oss med finstämda låtar. Hon sjunger vackert oh spelar både gitarr och fiol.

Maj 2018

På träffen denna gång kom Marie och Karin från Eckerölinjen till oss och informerade om företaget och vilka sevärdheter som finns på Åland. Dom bjöd oss också på Ålandspannkaka med sviskon och vispgrädde. Jättegott och mättande.Huvudkontoret finns i Mariehamn men man är 27 st fast anställda i Grisslehamn. Ca 1 miljon reser med Eckerlinjen varje år!! Några sevärdheter är fiskemuseum, Käringsunds konstmuseum, Senses trädgård, Stallhagens bryggeri mm.
New Generation underhöll oss med 60 tals musik, Elvis, Beatles, Paul Anka låtar mm.


Oktober 2018

Denna höstlunch var VÄL besökt. Denna gång fick vi god svamptoast som förrätt och lax med potatis och en god kräm/sås som huvudrätt. Kaffe och äppelkaka. Underhållning av vår egen kör under ledning av

Monica Ärlevall.

November 2018

Denna gång hade vi sång och musik av Pekka, polis från Enköping som både berättade episoder från sitt yrke som polis och som sjöng kända sånger. Trevlig polis de har i Enköping.


December 2018

Ordförande hälsar medlemmarna välkomna med glögg och pepparkaka.

Lucia med följe kom från högstadiet i Hallsta skola. Jätteduktiga. Rolf Hedin och Malin Berglund sjöng och spelade gitarr för oss. Mycket vackert.

Ordförande uppmärksammade oss som hjälper till i arbetet kring trivselträffarna, ansvariga för boule, gympa, kortspel mm. En fin julblomma.