Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Tumba

Promenader i Maj 2024

Promenader i maj, sidan kompletteras senare med fler promenader i maj.

Solen lyste den 2 maj och det började kännas som sommar. I alla fall en kort stund. Vi fikade så klart, men bilderna på fika lyser med sin frånvaro!

Så här i helgtider, Kristi Himmelfärdsdag, så är några vandrare på sina lantställen. Vi som kom, var välklädda för kylan hade återkommit. Fast Lasse har börjat med shorts och det fortsätter han med till i höst! Ett par hade bråttom i väg, så gruppen vid bordet var lite mindre. Det arbetades med altanen vid sidan om oss, nytt färskt virke sattes dit. Det blev det ingen bild på.

Den 16 maj var det varmt och skönt att gå i skogen. Vi var sju personer som gick. Vi fikade också, men det fanns ingen bra plats att sitta vid. MEN vi hittade en alldeles nere vid sjön! Bänkarna är väl till för att man ska kunna sitta och byta om till baddräkt, men det var ingen som gjorde det. Så vi kunde sitta där och mumsa och njuta.

Torsdagen den 23 maj var vi elva personer som gick rundan. Det var svala vindar på parkeringen, så jackan togs på, men i skogen var det för varmt. Av med jackan! Vid målet var det så varmt så Lasse hoppade i och badade innan han fikade. Vi fyller vår plats där vid Brotorpskiosken!