Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Tullinge

Lokala förmåner

Här träffar du goda vänner och får ett härligt utbud av aktiviteter. Du kan även ta del av en rad förmåner. Vår tanke är att bidra till att seniorlivet blir både roligare och mer utvecklande.

Man tittar ut mot skogsglänta

Bli en del av gemenskapen lokalt med 470 medlemmar och nationellt med 330 000 medlemmar. Ta del av ett stort utbud av aktiviteter. I medlemskapet ingår medlemstidningen och en mängd förmåner.

Lokala medlemsförmåner

Våra cirklar i Tullinge har ingen avgift. Du betalar ibland för visst material och för fikat.

Underhållning och föreläsningar på våra månadsmöten och fredagsträffar ingår medlemsavgiften. Du betalar enbart för fikat, annan förtäring och för eventuella lotter.

Det här får du som medlem i PRO

Bli en del av gemenskapen med cirka 320 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

- 8 nummer av PRO pensionären

Som medlem får du Sveriges största tidning för pensionärer - PROpensionären!

- PRO Folkhögskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kanske är det nu det är dags att gå den där skrivarkursen, bättra på engelskan eller slipa ordentligt på golftekniken?

- Kostnadsfri datasupport bara för medlemmar

Som medlem har du tillgång till PRO:s egen datasupport. Supporten är öppen varje vardag kl. 8 - 18 och är helt kostnadsfri. Kontakt: 0771-171 171

- Rabatt på utlandsresorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå. I vårt utbud finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

- Trygghet och gemenskap

För att ge dig som ny medlem en bra start har PRO särskilda kontaktombud som ser till att alla trivs, kommer in i gemenskapen och får göra sina röster hörda.

- Förmånliga försäkringar

Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna fem olika försäkringar som är skräddarsydda efter dina förutsättningar och önskemål.