Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Distrikt Södermanland

Kick off för medlemansvariga och aktivitetsledare

21 mars 2023 på Åsa Folkhögskola

Inga-Lill Widlund med Underhållare Håkan Sterner

Inga-Lill Widlund avtackar dagens underhållare Håkan Sterner

Aktivitetskommitten hade anordnat en Kick off för distriktets medlemsansvariga och aktivitets/friskvårdsansvariga den 21 mars 2023 på Åsa folkhögkola. Förutom kommitteledamöterna , ordförande Inger Jonasson-Sjödin , kassör Monica Karlsson och estradören Håkan Sundin kom det trettio deltagare med olika befattningar i sina föreningar. Den nya organisationen med registeransvar frånkopplat medlemsansvaret har fortfarande inte "satt sig" i föreningarn men desto bättre är, trots det så hade många hörsammat kallelsen.

Förutom dagens huvudämne som var grupparbeten i sex grupper med uppgift att komma med förslag om metoder för medlemsvärvning och intressanta aktiviteter informerade Laila om uppdraget i riksorganisationens femåriga Raket projekt. En kortfatad sammaställning finns i länken Till PowePointpresentationen Pdf, 171.9 kB, öppnas i nytt fönster..

Håkan Sterner underhöll oss under en timme med sång musik och ett och annat dansnummer.

För aktivitetskommitten medverkade Inga-Lill Widlund som är sammankallande, Maud Fransson, Solveig Alm, Mayvor Lundberg, Eva Gustavsson, Gert-Ove Andreasson, Tommy Setzman, Anita Andersson och Britt-Marie Andersson och Laila Rothmaier

Till programmet Pdf, 171.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Till deltagarförteckningen Pdf, 103 kB, öppnas i nytt fönster.

Deltagare sitter runt bordet

Bord nr 6