Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Askeby Åkerbo

Referat 17 april 2023

Huvudaktiviteterna för dagens möte var representanter från Adionomen Linköping.

Samt musikunderhållning av Göran och Östen.

Dessutom som vanligt kaffe med smörgås varvat med lotteri.

Tillställningen började med att Håkan hälsade alla välkomna som denna dag var ett mindre brukligt antal medlemmar som anslutit sig. Detta kan bero på det härliga vårvädret med sommartemperatur, samt att Knut Knutsson gästade Fontänen. Där hade man tillfälle att få max 2 föremål värderade.Musikanterna fick börja med spelning och sång ca 45 minuterDärefter tog två duktiga kvinnor från Hörselkliniken över med information om hjälpmedel vi hörselnedsättning. Detta kompletterades med filmsekvenser.Det finns ett stort utbud av hörselapparater, där man får hjälp med utprovning av kompetent personal som är inhysta på Kungsgatan 20, Linköping.

Där provas vilken hörapparat som är rätt för dig. För bokning av test behövs ingen remiss, utan att kunden själv ringer tidsbokning 010-888 55 12.

Kan även kontakta hörselvården för undersökningar för olika hörselskador i olika situationer som är på Universitetssjukhuset 010-105 99 60.Vi gavs tillfälle att ställa frågor gällande sina egna hörselskador. Audikaterna tyckte att det ställdes bra många frågor.Musikanterna fick avsluta med spelning ca en halv timme till.

Som avslutning tackade ordföranden för uppmärksamheten genom applåder och ett antal rosor till föredragashållarna och musiken.

För minnesanteckningarna:
Kjell Andersson

Håkan avtackar "flickorna" från  hörselcentralen Linköping

Håkan avtackar audionomerna från hörselcentralen Linköping

Musikunderhållning av Göran och Östen

Musikunderhållning av Göran och Östen