Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

Lerbäcksteatern 16 februari

Den 16 februari 2023 tog vi bussen ner till Lerbäcks teater. PRO City arrangerade resan och vi fick sällskap av glada PRO:are från andra Örebroföreningar.

Foto Privat

Foto: Privat

Deckarmenyn var välkomponerad av närproducerade råvaror. Välsmakande och mör Pluma till huvudrätt var en ny rätt för många av oss. Ett extra plus. Skådespelarna agerar även som serveringspersonal och lyssnar in våra livliga diskussioner under tiden vi äter.

 

Herr Baumann mördas men var finns hans testamente. Handlingen utspelar sig i en jaktstuga i Bergslagen, fingerade och reella platser runt Fagersta. I handlingen finns vargjakt med (koppling till den långdragna rättegången om påstådd tjuvjakt i samma trakt?).

Foto: Privat

Foto:Privat

Skådespelarna agerar i hela lokalen på två scener, bland oss runt borden och även på filmduk. Det gäller att ha ögon även i nacken så man inte missar någon detalj som är avgörande för att lösa mordgåtan.

En av 40 deltagare löste gåtan och vann 2 biljetter till en annan föreställning på Lerbäcks teater. Grattis Eva! Vår vänliga och tillmötesgående chaufför såg till att alla resenärer fick kliva av nära sina hem när vi sent anlände till Örebro igen.

Foto: Privat