Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örnäset

Förmåner

Här hittar du trevligt umgänge och ett brett utbud av aktiviteter och förmåner som gör livet som pensionär roligt och utvecklande.

Man tittar ut mot skogsglänta

Bli en del av gemenskapen med cirka 270 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

Som PRO-medlem har du bl a gratis datasupport. Läs mer här. Öppnas i nytt fönster.

En annan bra förmån är fri konsumentrådgivning. Läs mer här. Öppnas i nytt fönster.


EUROMASTER
Finns på Svetsargränd 4, tel 0920-22 40 70 och erbjuder dej som är medlem i PRO rabatt på däck, däckhotell och bilservice hos Euromaster.

Logga in på PRO Mervärde för att ta del av erbjudandet.
För att få del av erbjudandet behöver du först visa att du är medlem i PRO. Till dig som är medlem i PRO erbjuder vi en rabatt på följande produkter och tjänster:

–Vid köp av däck från Goodyear erbjuds du 15% rabatt. Rabatten gäller på ord. pris och kan inte kombineras med andra kampanjer. Uppge kampanjkoden i PRO Mervärde för att ta del av rabatten vid köp från euromaster.se

–Däckhotell: Enkelt och praktiskt – checka in däcken på något av våra däckhotell. Vi lämnar 15% rabatt på däckhotell i mån av plats.

–Bilservice: Kör säkert i sommar! 20% rabatt på Basservice . Ring/besök din lokala verkstad för bokning. Basservice omfattar olja (upp till 4 liter), oljefilter, oljeplugg, 3 liter spolarvätska samt fordonskontroll.

Använd kampanjkoden när du handlar däck på hemsidan och visa upp ditt medlemskort vid köp på verkstad. Erbjudandena gäller t o m 2022-12-31.

Här beskriver du rabatten.

Det här får du som medlem i PRO

Bli en del av gemenskapen med cirka 270 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

- 8 nummer av PRO pensionären

Som medlem får du Sveriges största tidning för pensionärer - PROpensionären!

- PRO Folkhögskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanske är det nu det är dags att gå den där skrivarkursen, bättra på engelskan eller slipa ordentligt på golftekniken?

- Kostnadsfri datasupport bara för medlemmar

Som medlem har du tillgång till PRO:s egen datasupport. Supporten är öppen varje vardag kl. 8 - 18 och är helt kostnadsfri. Kontakt: 0771-171 171

- Rabatt på utlandsresor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå. I vårt utbud finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

- Förmånliga försäkringar

Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna fem olika försäkringar som är skräddarsydda efter dina förutsättningar och önskemål.