Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Östersund City

Resumé av uppstarten 2024

En kort sammanfattning av inledningen på det nya året i Din förening

Referat på det nya föreningeåret för PRO Östersund City!

Din förening PRO Östersund City är i gång igen! Snart kliver vi in i den tredje månaden på det nya året och vi har alla våra aktiviteter i gång i lokalen igen. Måndag till torsdag umgås vi på olika aktiviteter och under olika sammansättningar beroende på väder, vind och hälsan!
Måndagar sjunger vi på gamla fina sånger och testar nya låtar inför nya framträdande på äldreboenden i stan eller på våra egna medlemsmöten! På tisdagar har vi fria textilier där vi ses för att sy, sticka, virka eller gör textilkonst av gamla tyg- eller skinnbitar. Bara fantasin sätter gränser! På onsdagar tänjer vi på kroppen i sköna qigong-rörelser! Torsdagar är det full fart både utomhus och inomhus. Pigga pensionärer går på promenad ca 45 minuter och avslutar med go´fika på stan eller i lokalen! Några föredrar att skapa inomhus med sina akvarellfärger och några tränar hjärnan med hjärngympa och enklare bridge. Vill du starta upp en nybörjarkurs i bridge, schack eller något annat spel är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen.

Våra populära våffelträffar på fredagar jämna veckor är ett härligt sätt att avsluta veckan på med gott kaffe, våfflor och musikunderhållning! Kom och umgås, sjung och le innan helgen tar vid! Du hittar alla aktiviteter på vår hemsida; www.pro-city@pro.se Länk till annan webbplats.

I januari månad bjöds nya medlemmar, som anslutit sig till vår förening under 2023, in på en informationsträff där styrelsen och några av aktivitetsledarna deltog och informerade om föreningen, styrelsen, medlemmarna och aktivisterna! Här kunde man också få programmet för våren 2024. Mycket uppskattad och trevlig stund med kaffe och smörgås för att bekanta oss med varandra!

Årets första medlemsmötet genomförds i februari där vi på självaste Alla Hjärtans dag träffades för allmän information, kaffe & vaniljhjärta och lite annat godis! Träffen avslutades med lite hjärngympa i forma av ett quiz i fyra olika ämnesområden! Sex personer vann biljetter till en fotbollsmatch, en dambasketmatch eller herrarnas basketmatch! En stor eloge och lite Årechoklad utdelades till den enda mannen som deltog denna onsdagseftermiddag! Nästa gång vill vi se fler gentlemän som kommer ut ur sina manshålor och deltar på våra medlemsmöten. Vi vet att ni finns där ute!

Vi i vår förening känner en stark medvind och trygghet i att vi nu tar oss an 2024 års verksamhetsår! I mars månad har vi vårt årsmöte där vi fram till den dagen hoppas på medvind även när det gäller anslutning till styrelseposter, ombud eller frivilliga som vill stödja oss i olika aktiviteter. Som t ex friluftsdagar, resor eller medlemsmöten! Eller varför inte bilda en festkommitté som planerar stora och små upptåg!

Styrelsen genom ordförande
Linda Rebane PRO Östersund City