Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Hede-Vemdalen

2024-03-13

Den 13 mars hölls årsmöte på Bygdegården i Vemhån

Maj-Lis Ek med döttrarna Sofia och Erika

Innan mötet öppnades underhöll Maj-Lis med döttrar med vacker sång och musik

Ordförande Hans Erixon öppnade mötet och hälsade 39medlemmar varmt välkomna.
Parentation hölls över under året avlidna medlemmar med ljuständning och en tyst minut.
Föreslagen dagordning godkändes. Kjell Tjärnås valdes att leda årsmötet, och till sekreterare valdes Ingrid Erixon. Styrelsens berättelse Pdf, 384.7 kB. lästes och rapporterade om många aktiviteter under året. Antal medlemmar vid årets slut var 301 st och av dessa hade 16 nya tillkommit under året. Den ekonomiska rapporten och revisorernas berättelse föredrogs och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.
Valen till alla förtroendeuppdrag förrättades. Ny kassör Siri Lorentsson efterträder Kjell-Åke Stål, som efter många år som kassör avgick. Mait Mattsson och Vivianne Nordin lämnade sina uppdrag som Kontaktombud i Vemhån och Konsumentansvariga. Som kontaktombud i Vemhån valdes Inger Eriksson och Britt-Marie Wedin.  Liksom i många andra föreningar har vi svårt att hitta nya ledamöter till styrelser och förtroendeuppdrag. Förslag till reseledare och två ersättare i styrelsen saknades. Styrelsen fick i uppdrag att försöka fylla dessa.

Hans Erixon tackade Kjell Tjärnås för väl genomförd mötesledning och överlämnade skraplotter.

Kjell Tjärnås

Efter avslutade uppdrag i föreningen uppvaktades Mait Mattsson, Vivianne Nordin, Pekka Särkiniemi, Ronny Nygren, Alf Östberg, Yvonne Dalsten och Karin Sundeberg med blommor.

Mait Mattsson, Vivianne Nordin, Pekka Särkiniemi, Yvonne Dahlsten

Mötet avslutades av ordförande som tackade mötesdeltagarna och Vemhåns Akivitetskommitté för årets mötesarrangemang. Nu är det Hedevikens tur att ta över. Innan vi återvände hem förrättades lottdragning och bjöds på smörgåsar, kaffe och kaka.

Vi som ordnade kalaset: Vivianne Nordin, Reidar Georgsson, Per-Åke Persson, Ruth Persson, Mait Mattsson

Text och bild: Ingrid Erixon