Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Hjortsberg

2017

Medlemsmöte den 11 okt

Månadsmöte den13 sept.

När klockan blivit 2 på eftermiddagen hade 36 medlemmar kommit, för att lyssna på lite nyheter inom PRO och prata med vänner när man dricker kaffe!

Höstens första månadsmöte, 36 personer kom trots att väderleken inte var det bästa! Men mötet blev riktigt bra, tack vare musikern!

Så klart att det kommer många när Bosse Liljedahl kommer med dragspelet! Han sjunger och berättar historier om gamla falkenbergare!

Ett härligt medlemsmöte, sång och musik tom allsång, kaffeservering och lotterier!evärt!

Lotterivinster inpackade i bilens bagageutrymme!

Månadsmöte den12 april

Hjördis, Lars-Åke, IngaLill och Kerstin, Inger, Birgitta och Ann-Marie, det vi kallar Laxen-bordet!

Lars-Erik, Inge, Erling och Anders, Majsan, Astrid och Joachim, här satt också Ingmar innan har åkte till Lund för att kolla en handbollsmatch!

Ingegerd, Gunvor och Karin satt och fikade vid mitt bord! Många historier och glada miner!

Gösta och Svante just nu håller han på med lotteridragningen och på andra sidan Uno och Barbro, kända som "Loket" och gympaledare.

Vår ordförande Ingmar Eriksson tackar Michael Zackrisson från Falkenbergs Sparbank för hans "prat om pengars vara eller icke vara"!

Årsmöte den 8 mars

Årsmötet på Hjortsberg var välbesökt, 42 medlemmar kom och trivdes! Vi fick lyssna till Falkenbergs egen Elvis, Torbjörn Johnsson! Kerstin Z spelade in och tog foto! Själv lades jag in foton under rubriken VÅR FÖRENING, Årsmöte!

Föredragshållaren heter Kjell Lundblad och jobbar som it-konsult på Socialförvaltningen om han har någon titel är det nog "datasnubbe"! Han jobbar med "välfärdsteknologi"! Det går att besöka honom på jobbet! Återkommer om det!!

Här har Kjell fått tulpaner av Kerstin Zander! Väl inslagna i papper för kylans skull

Nya medlemmar, via vår gympa på 6 ben! Gunvor Johansson och Berit Andersson medlemmar sedan december 2016!

Ordf Ingmar Eriksson med bisittare Kerstin Zander börjar lotteridragningen!

27 personer vid borden, de trivdes med kaffe och en macka + påtår!Dagens föredrag var mycket intressant, datagrejer för bl a hemtjänsten!

10 Jan

Äldreministern Åsa Regnér

Innan frågestunden på Mötesplats Mölle hade ministern besökt personalkollektivet Floragården, för att träffa personal och höra mer om boendet! Det serverades också lunch på Floragården!Åsa träffade bl a en dam som är 101 år, hon sa det jag ofta får höra när jag besöker boenden "Jag har det bra, men du får gärna ta hand om personalen för de har det stressigt"!

Åsa Regnér var tydlig med att hon gärna diskuterade olika frågor, men hennes ansvar bara var Äldreomsorg. Det innefattar inte t ex pensinärernas ekonomi! Hennes ansvar är även jämställdhet, en bra kombination!

Åsa Regnér avtackades av Kerstin Zander med choklad från Falkenberg!

En jäktig dag lider mot sitt slut! Flygtid att passa!

adio Halland fick också en egen liten intervju, högst två frågor, med ministern!

Äldreministern Åsa Regnér hälsade på i Falkenberg! "Jag träffade en dam idag som var 101 år, hon sa precis det jag ofta får höra när jag besöker äldreboenden. Jag har det bra, men du får gärna ta hand om personalen för de har det stressigt!"