Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Hjortsberg

2014

Lucia 2014

Vi träffades i Hjortsalen den 10 december för lite glögg, kaffe med lussekatter och pepparkakor, precis som vanligt! Vi sålde 3 lottringar med många fina vinster, själv fick jag med mig 2 hemvävda dukar hem. Vävda av Inger och Helena i Vävstugan som fikar ihop med Skapande Verkstad på måndagarna. Det såldes också Trippel-skrapslotter. När jag räknade, hade Uno sålt vinstlotter för över 800 kr! Ingegerd vann 500, GRATTIS! Så kom då lucian till slut! Vilka duktiga tjejer! Underbar sång i olika stämmor, vackert!

Medlemsmöte

Den 14 sep

Till detta möte hade Anne Karlsson bjudits in! Anne är projektledare för Projekt Guldkanten! Vill ni läsa mer om mötet! Se medlemsmöten!

Månadsmöte 10/9 -14

Första mötet på hösten, tänk, vart tog sommaren vägen! Men det är kul att träffas igen! Vi diskuterade bl a trivselkväll den 24/10 och lussefest den 10/12. Vi diskuterade också resor. Den 1:a till Onsalahalvön med besök på bl a Skårsgård för lunch, Onsala kyrka, sjöfartsmuseét och sedan kaffe på en trädgårdsservering. Resa med julbord på Europafärjan den 26/11 diskuterades och resa till Lena Petersson o Julmarknad den 27/11

Joachim har räknat att vi var 36 personer! Roligt hade vi, goda hembakade bullar fick vi. Vad mer kan man begära!!

Kurt-Arne Henningsson underhöll med musik och musikfrågor, här är tävlingen avslutad och Joachim hjälper till att rätta svaren.

Vi var många som trivdes med denna "alldeles lagoma" underhållning! Här sitter ju dagens 2 vinnare i musikfrågan, Britt och Ingvor hamnade på samma summa. Det gällde siffror i de olika låtarna, som skulle läggas ihop.

Även vid detta bordet var man aktiv med frågorna!

Åh, där sitter ordf Svante som kommit tillbaka och Ingrid som varit i styrelsen länge!

Helena läste en dikt om Kyssen, Kurt-Arne spelar slutlåten och Svante väntar på att få tacka paret för väl utfört arbete, med en gemensam blomsterkvast! Vi, alla som kommit dit tackar för underhållningen. Vi tackar också Erling för de goda hembakade bullarna och det goda kaffet som Gert-Ove, Britt och du bjöd oss på!

Medlemsmöte 8 okt

Många hade hörsammat kallelsen till månadsmötet, Svante meddelar lite nyheter till att börja med.

Sedan blir det underhållning med Tommy Lejon, med 2 gitarrer och skönsång, och Martin Andersson med dragspel!

Vi var många som gillade musiken! Härligt! Nu blir det kaffe, hembakat och sist lotterier! Tack för idag!

Lisbet, Gunnel, Ove, Svante, Ulla och Anna-Maria lyssnar och klappar takten ibland! Gamla góa låtar som alla ville höra!

9 april

Som vanligt hade många medlemmar hittat till Hjortsalen. Enligt dagboken i HN skulle vi få lyssna till och sjunga med Frälsningsarmén, herr o fru Nordqvist från Halmstad, efter förhandlingarna och kaffet med hembakade kakor.

Vi fick både lyssna till och sjunga med! Härligt!!

Ett enastående nummer och det kommer mera ..

Tänk att kunna stå still så länge och bara fara runt med musikintrumentet!Själv har jag haft en helt underbar eftermiddag! LC

Medlemmarna Barbro Bernsson och Uno Mildén!

Mötets sekreterare Joakim och mötets ordf var vice ordf Ingmar Eriksson, välkommen i gänget!

Inger och Helena, två trogna medlemmar! Tack för att Ni finns!

Maja, en riktig senior, var med när föreningen startades och BernZ, revisor! Ett stort tack även till Er!

Årsmöte 12 mars

Det var sedvanliga förhandlingar, inga skandaler, alla gamla vanliga namn klubbades igenom av mötesordförande Bernt Zander. Under övrigt tog Kerstin Zander upp "Valet 2014". "Debattgruppen" startar den 18 mars. Michael Zakrisson från Sparbanken, pratade om Framtidsbanken. Han ville bl a att vi skulle lära oss swischa. Mycket spontant och uppskattat "föredrag" Stela årsmötesbilder, nej inte på vårt möte. Mot slutet när lottdragningen började blev det bli riktigt roligt.

Det brukar var trångt men hjärtligt. Jag hoppas det blir så iår också nu när Björn Persson kommer med ukuleleorkestern, 11 personer!! Välkomna