Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Dellenbygden

Lönns buss reseträff 2023

Referat från reseträff för PRO och SPF med Lönns buss 2023 02 13/14

Bussen, med Sebastian Lönn som chaufför, hämtade 16 pigga seniorer i Friggesund kl 10.10
och efter att ha hämtat upp ca 20 st lika pigga seniorer i Delsbo gick färden vidare mot huvudstaden och Viking Lines Cinderella.
Karin och Ville var våra reseledare och skötte sig bra som vanligt, de hade en “godisrebus” som vi fick använda geniknölarna på. Efter ett obligatoriskt lunchstopp på Hakkegård, gick resan vidare och vi hade bra flyt och vi kom i god tid till Stockholm och fick en liten rundtur innan vi anlände till terminalen.
Efter att vi fått våra hyttnycklar och gått ombord så var det dags för en välkomstdrink i Etage. Lönn’s buss presenterade sin personal, de var nere med 5 bussar, med på båten var även Vikingbuss från Linköping som också var där med flera bussar. Vikinglines kryssningsvärdar underhöll en stund, därefter var det dags för buffé och andra kvällsnöjen.
På tisdagsmorgonen presenterade Lönn’s buss sitt reseprogram och de delade även ut sin nya resekatalog, några nyheter var att på vissa resor så kombinerar man flyg och buss.
Efter presentationen var det brunch och lite egen tid innan båten anlände till Stockholm och bussresan hem påbörjades, då med Alexander som chaufför. De pigga seniorerna var som väntat lite mer avslagna än på nerresan, Ville och Karin ordnade med ett lotteri och gick igenom svaren till “godisrebusen” och efter ett stopp på Hakkegård så var vi så gott som hemma. En som vanligt trevlig resa och ett stort tack till våra reseledare, Ville och Karin.