Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Medlemsmöte 29 april 2022

Personer framför träd
Sture Högosta.

Sture Högosta.

Sture Högosta.

Sture Högosta.

Sture Högosta.

Sture Högosta.

Sture Högosta.

Sture Högosta.

The Elderly Brothers.

The Elderly Brothers.

Tänk så bra livet känns när man får träffas i goda vänners lag och får lyssna till lite svängig musik.

Men PRO Korsnäs-Vikas medlemsträff på Hosjögården 29 april började något allvarligare. Vi hade besök av Sture Högosta från Hörselskadades riksförbund, HRF. Han hade intressant information att delge oss och fick också svara på frågor. Att vara hörselskadad kan vara som att leva i ett land där man inte förstår språket.

Eftersom det är lång väntetid för att få sin hörapparat uppmanade Sture oss att skicka in en ”egen vårdbegäran” när vi börjar få problem. Kanske är det de anhöriga som påpekar att det är dags. Sture kunde också förklara att det tar tid att vänja sig vid sin hörapparat och i byrålådan fyller den ingen funktion.

Efter denna intressanta information släppte vi loss The Elderly brothers. Tre musiker från Borlänge som precis som vi tycker om rock och blues från 50- och 60-talet. Vi fick lyssna till låtar som Red Sails in the Sunset, Lucky lips, Kansas city, Lover please och många andra. Motvilligt fick vi avsluta denna härliga musikunderhållning för kaffe och lottdragning.

Vi hann med lite information från föreningen också. Vi är nu igång med alla aktiviteter, men har också några nya på gång. Vi har fått en inbjudan till teaterföreställningen ”Så vitt jag minns”. Vi gör en utflykt till Silverdalen och vi går en tipspromenad runt Tisken 27 maj. Till dessa aktiviteter behövs föranmälan. Mer information finns på vår hemsida. Nästa gång träffas vi i Vika.

Ulla Persson, ordförande

Ulla Persson informerar.

Ulla Persson informerar.

Mötesdeltagare.

Mötesdeltagare.