Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Årsmöte 28 februari 2020

Det var fullsatt i Hosjögården när PRO Korsnäs-Vika höll årsmöte den 28 februari 2020.

Årsmötesdeltagare.

Årsmötesdeltagare.

Mötet inleddes med att Britt Thureson tände ett ljus till minne av de föreningsmedlemmar som avlidit föregående år. Hon läste också en vacker dikt ”Döden betyder ingenting” av Henry Scott-Holland. Därefter hölls en tyst minut.

Årsmötesförhandlingarna tog vid och till ordförande för årsmötet valdes Anders Werner och till sekreterare Per-Olov Olsson.

Verksamhetsberättelsen, kassarapporten och revisionsberättelsen lästes upp och godkändes och styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

Håkan Sahlander avgick som ordförande men kvarstår som ersättare i styrelsen. Ulla Persson tar över ordförandeskapet. En del omval gjordes. Yngve Nilsson har avgått ur styrelsen på grund av flytt.

Styrelsen har utökats med fyra medlemmar. Nya i styrelsen är ordinarie ledamöterna Britt Thureson, Ingegerd Blom och Anna-Maija Lindström. Marita Wilén och Gunilla Bolin invaldes till ersättare i styrelsen. Ingegerd tar över sekreterarjobbet efter Ulla Persson och Britt Thureson valdes till kassör efter Stig-Åke Eriksson. Han kvarstår i styrelsen som ordinarie ledamot.

Ordföranden, styrelseledamöterna samt revisorerna tackades med en blomma för det arbete de lagt ner under året. Även ordförande och sekreterare vid årsmötet tackades med en blomma.

Jan Berglund lämnade information från patientrådet vid Norslunds vårdcentral. Erik Svensson informerade om att handarbetscafé, boule, canasta och knivslöjdskurs pågår. En pubafton ska hållas på Hosjögården 19 mars. En hemlig resa äger rum den 27 augusti och en kurs i släktforskning planeras till hösten. Ulla Persson informerade om att en spa-resa till Pärnu i Estland planeras första veckan i oktober

Efter informationen tog Olle Näs och Ove Östberg vid och spelade och sjöng tills det var dags för kaffepaus.

Medlemmarna bjöds på kaffe, god smörgås och mazarin. Därefter var det dags för ytterligare ett antal låtar av Olle och Ove. Det blev riktig fart och svårt att sitta still när de drog igång med Shake Rattle and Roll, Jambalaya, Gamla polare med flera låtar. Avslutningsvis fick vi lyssna till Vår sista dans.

Mötet avslutades med lottdragning och ordföranden inbjöd till nästa möte som äger rum den 27 mars.

Ove Östberg och Olle Näs underhåller.

Ove Östberg och Olle Näs underhåller.