Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Medlemsmöte 23 mars 2018

C:a 80 personer kom för att lyssna till Mats Ingels.

Mats Ingels.

Mats Ingels.

Vi fick höra Mats berätta om sitt liv. Från när han som ung spelade trummor tillsammans med en dragspelande farbror, som la beslag på nästan alla slantar som folk skänkte, till när han sa upp sej från radiodalarna.

En ledtråd Mats haft genom livet var några ord som hans morfar sa ” Mats Du ska sprida glädje och äta falukorv”. Som ni vet så spred ju Mats mycket glädje under sin tid på radion i både P3 och p4. När han besökte sin morfar på äldre dar sa morfar ” Det går ju bra för dej Mats, äter du fortfarande falukorv? ”.

Ett hemligt avslöjande, det kommer en TV-kanal med bara dansmusik där Mats har ett finger med i spelet.

I en paus tog vi en kopp kaffe, men inte Mats, för han dricker inte varm dryck. När hans kompisar hade varm choklad med sej på skolutflykter så fick han kall saft istället (och hur gott var det). Enda gången i sitt liv som han tackat ja till en kopp kaffe var när han sökte jobb på P3 i Stockholm. Han slog då försiktigt ut kaffet i en blomma som stod bakom honom. När han sedan vände sej om såg han att det var en konstgjord blomma som stod i en vas med ljusa kulor, så när han gick därifrån såg det ut som en hund hade varit där och gjort sina behov.

En trevlig och underhållande eftermiddag som vi avslutade med lottdragning.