Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Söderbärke

Månadsmöte Oktober

Personer framför träd

Allsång Bild C-O Julin

20/10 2022

Så blev det Oktober en fin dag klockan blev 13.30 ca 115 PROarer hade sökt sig till Söderbärke Folketshus för PROs månadsmöte.

Det tisslades och tasslade på cennen vad är det på gång? Det är mannekänguppvisning. Bergstöms klädaffär från Smedjebacken skall ha mannekänguppvisning.

Ordförande kollade klockan 13.30 nu kör vi i gång alla hälsas välkomna publik, mannekänger, presentatörer, skrivtolkar, musiken, kökspersonalen. m.m

Mannekänguppvisning från Bergströms Jonas och Anna presenterade kläderna som mannekängerna visade på cennen och gick sedan ett varv i lokalen så att alla fick chansen att känna och titta noga på kollektionen. Blev det något mellanrum mellan visningarna så visade Jonas och Anna Bergströms egen kollektion av skjortor och tröjor. Publiken var inte snåla med applåder. Så tack alla som som ställer upp. Sigon såg till att passande musik spelades under visningen.

Information

7 december är det julbord mer information på nästa månadsmöte

Resor Oppigårds 2 platser kvar resan blir av 29 oktober

Tommy Körberg fullbokat

Anita Ryskåsen hade kontakt med en person som kan leda danskurser 28/11kl 14.00 blir det mer information i Söderbärke Folketshus så alla som är intesserade av dans passa på och kom till Folketshus.

Vårdcentralen Smedjebacken kommer till Söderbärke Folketshus 16 November kl 9.00-16.00 för att ge årets influensaspruta, och covid för den som saknar det. Ingen tidsbokning och det är gratis.

Nu blev det Kaffe och smörgås efter kaffet blev det allsång Sigon spelade och Lars Erik ledde allsången

OBS! Sången inställd Vecka 43 hälsar Sigon

Dragningar i aktivitetslotteri och vanliga lotteriet

Nästa möte 24 november budgetmöte.

Lite bilder från dagens möte rulla neråt.







Bergströms Jonas och Anna

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sigon spelade under Manekänguppvisningen Bild C-O Julin

Lars Erik och Anita presenterar Danskursen