Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Torhamn

Resor 2019

PRO Torhamn på resa till Skåne

Utsikt från Kopparhatten.

Utsikt från Kopparhatten. FOTO: Tommy Andersson

Den 22 maj åkte PRO Torhamn med en fullsatt buss från Balderbuss till Söderåsens nationalpark och utsikten från Kopparhatten. Vi besökte också Ljungbyheds militärhistoriska museum och Trästället i Skyrup.

 

PRO Torhamn på Hasslö

Inne i Hasslö kyrka.

Inne i Hasslö kyrka. FOTO: Tommy Andersson

Vår sommarutflykt gick i år till Hasslö där vi den besökte PRO, Fabian Månssons grav, Hasslö kyrka och fiskemuseet i Garpahamnen.


 

Resa med PRO Torhamn till Budapest

Samling utanför hotellet i Budapest för avresa på stadsrundtur med buss.

Utanför hotellet i Budapest för avresa på stadsrundtur med buss. FOTO: Tommy Andersson

PRO Torhamn har gjort en mycket trevlig resa med Gabor till Budapest. Efter två dagars bussresa kom vi till vårt fina hotell i Budapest och dagarna som följde bjöd på stadsrundtur i Budapest, besök i den sevärda staden Szentendre, exkursion ut på pustan där vi fick åka häst och vagn och vara med på en fantastisk hästuppvisning, kvällstur på Donau och en dag då vi kunde göra vad vi ville, som besöka saluhallen, bada i termiska bad, fika på det berömda café Gerbaud och mycket annat. Sammantaget en väldigt fin resa där vi fick väldigt bra information av vår reseledare och guide Gabor.

PRO Torhamn i Oskarshamn

Träfigurer i Döderhultsmuséet i Oskarshamn.

Träfigurer i Döderhultsmuséet i Oskarshamn. FOTO: Tommy Andersson

Den 3 oktober åkte vi med Balderbuss till Oskarshamn och besökte då Döderhultsmuséet, Sjöfartsmuseet och Liljeholmens ljusfabrik. Det var eget fika i Emån, lunch i Oskarshamn och fika i Kalmar på hemvägen.

 

PRO Torhamn på julmarknad i Hamburg

Julmarknad i Hamburg.

Julmarknad i Hamburg. FOTO: Tommy Andersson

Den 26–28 november åkte ett glatt gäng från Torhamn med omnejd till Hamburg med Balderbuss för att besöka julmarknaden där. Marknaden var imponerande att uppleva och det blev som vanligt en lyckad resa.