Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Samorganisation Örnsköldsviks

PRO-vetarna 2023

Vinnarna

Vinnande lag PRO Björna-Gideå. Foto: Pgf

Årets PRO-vetartävling gick av stapeln den 17 april, på Gnistan i Gullänget.
Det är en återkommande tävling som arrangeras av PRO Samorganisation, Örnsköldsvik. 12 föreningar av 16 ställde upp i den populära frågetävlingen.
Förutom deltagande lag var det många supporters som kommit för att heja på sitt lag. Hejaramsorna avlöste varandra under tävlingen.
Tävlingsledaren PG Forslund hälsade alla välkommen och därefter delades tävlingsuppgifterna ut. Tävlingen var uppdelad i 2 omgångar varav den ena var med
3 svarsalternativ och den andra med egna svar. Totalt var det 29 frågor att besvara.
Efter båda genomförda omgångarna så kunde det konstateras att PRO Björna-Gideå stod som segrare. Två lag hade samma poäng så det blev utslagsfråga för att utse de övriga pallplatserna. PRO Själevad tog den andra platsen och PRO Gullänget blev trea. PRO Björna/Gideås lag som bestod av Ann-Marie Fredriksson, Inger Åsfjäll-Lodin och Stig Åsfjäll är nu kvalificerad till distriktsmästerskapet som är den 24 maj i Kramfors.
Dagens underhållare var den glade spelemannen Ronnie Sahlén som förutom ett antal populära sånger spelade upp ett musikquiz och där vi till sist kunde kora vinnaren, Lennart Sundvall, som också var förhandsfavorit.

Ordförande i Samorganisationen Sten Nordin informerade om Samorganisationen och förrättade prisutdelning. Damer från PRO Övre Nätra serverade kaffe och smörgåsar med den äran. Tack för ett fint arbete.
/Pgf

Lagen

Ordf Sten Nordin, PRO Björna/Gideå - Pro Själevad - PRO Gullänegt