Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Bjästa
Kategorier:
Gemenskap och aktiviteter
Publicerad:


BJÄSTA PRO
PROTOKOLL FRÅN MEDLEMSMÖTE 2023-01-25
ENTRÉBYGGNADEN KL: 13.00

  • 1. Mötet öppnas

Vår ordförande Christer Nyberg hälsade ett 80–tal medlemmar, hjärtligt välkomna till mötet. Dagens underhållare Andreas Nilsson hälsades också varmt välkommen med en applåd.

  • 2. Nya medlemmar

Lars-Erik Eklund hälsades välkommen.
Följande medlemmar från 2022 hälsades också välkommen. Det var Janne Lindblom, Susanne och Dick Byström, John- Erik och Gerd-Marie Nilsson, Anne Persson, Inga Sundberg, Olof och Yvonne Näslund, Lena och Christer Johansson.

  • 3. Andreas Nilsson övertog scenen.

Det var första gången han besökte PRO i Bjästa. Han är en mycket duktig sångare och musiker som sjunger country- visor och vildmarksballader. Dan Anderssons och Alf Robertssons sånger var några exempel, på de låtar han framförde.

  • 4. Resor

Reseledare Lisbeth Karlsson informerade om en 2-dagarsresa med danskryssning på Cinderella och sedan åter till Stockholm för att se musikalen Bodyguard och hemåt igen dagen därpå.
Pris 3 880 kr. Kort varsel, bara några dagar kvar till sista anmälningsdag. Resan är planerad till den 2 mars. Hör av er till Lisbeth om ni är intresserad. Hon har broschyrer.

  • 5. Digitala klyftan

Lisbeth informerade om att Per Håkansson från ABF kommer attfortsätta med en ny, kostnadsfri datautbildning i maj. Anmäl er till Lisbeth idag. Antal deltagare 5-8 per grupp och utbildningen pågår mellan 10.00 – 12.00 eller 13.00 -15.00. Utbildningsdag torsdag och antal gånger blir 3. Passa på och anmäl er. Först till kvarn ………

  • 6. Fikapaus

Kökspersonalen bjöd på gott kaffe, smörgås och kaka.

  • 7. Avslutning

Efter ännu en stunds underhållning igen tackade vår programansvarige Gunilla Persson, Andreas för den fina underhållningen och överräckte blommor, chokladask, en korvburk, samt applåder från oss alla. Gunilla tackade också alla som kommit till mötet, och naturligtvis vår fina kökspersonal.

  • 8. Nästa möte

Är årsmötet den 22/2 kl.13.00 i Entrébyggnaden. Underhållare då är Sanna och Klas Norberg. Varmt välkommen! OBS! Anmälan måste göras till årsmötet då det blir förtäring.
Anmäl till Åsa Edblad mobil 070/290 62 91 eller Birgitta Sjögren mobil 070/ 302 93 73 senast den 17 februari.

Sekreterare Britt Nordin Ordförande Christer Nyberg

 

Text: Britt Nordin