Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Utbildningsmaterial

Här har vi samlat utbildningsmaterialet för PRO:s nya hemsida, medlemssystem och pedagogik.

Klicka här för att komma åt utbildningsmaterialet som du kan ladda ned till din dator.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Klicka här nedan för att spela upp instruktionsfilmen om hur du använder PRO:s nya hemsida. Om du föredrar att se instruktionsfilmerna uppdelade i korta kapitel kan du klicka här för att se dem.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

OBS! PRO:s gamla hemsida och tillhörande intranät (old.pro.se) är nu stängt. Behöver du hjälp att komma igång med nya hemsidan så kontaktar du PRO:s support på:

Telefon: 0771-171 171.
E-post: support@pro.se

OBS! Längre svarstider 5-6 december när Sitevision går över i version 8.

PRO:s hemsida använder systemet Sitevision cloud vilket är en molntjänst som uppgraderas automatiskt. Nu är det dags för uppdateringar när vi går från Sitevision 7.2 till Sitevision 8. Från den 5 december 07:00 till den 6 december 21:00 genomförs ett längre underhållsarbete på nätverksrelaterade tjänster i SiteVision Cloud. Arbetet medför inget avbrott i tjänsten, men under perioden, 5 december mellan 07:00 och 21:00 samt den 6 december mellan 07:00 och 21:00 så kan det stundvis förekomma kortare perioder av längre svarstider. Vissa fördröjda svarstider kan även ske 10 december.

Uppdateringen Sitevision 8 påverkar inte PRO i någon större utsträckning, allt kommer vara sig likt. Uppdateringen handlar mer om stabilitet och att förbättra för de kunder som har ett intranät hos Sitevision.