Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Anteckningsblock på ett skrivbord.

FOTO: Mostphotos

Kategorier:
Gemenskap & aktiviteter
Publicerad:

Ledig tjänst: Medlemsutvecklare till PRO

Vi söker dig som vill vässa medlemsutveckling i Sveriges största pensionärsorganisation. Du kommer att arbeta i en miljö som ständigt utvecklas för att möta nya utmaningar tillsammans med kollegor som är specialister på sina områden.

PRO bevakar pensionärernas intressen i samhällsdebatten och erbjuder varje dag tusentals pensionärer aktiviteter runt om i landet. Du arbetar ytterst på uppdrag av PRO:s 320 000 medlemmar för att göra livet som pensionär bättre och roligare!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla och stärka PRO:s förtroendeorganisation, medlemsrekrytering och medlemsvård. Du leder projekt inom området och har ett budgetansvar. Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan strategiska och operativa. En del av tjänsten innebär att du hanterar processer som kräver kunskap i vårt medlemssystem. Medlemsutvecklare är en ny tjänst och du kommer ha stora möjligheter att påverka arbetets innehåll. PRO är en liten arbetsplats och alla medarbetare förväntas hjälpa till där det behövs.

Vi söker dig som har en flerårig erfarenhet av att arbeta med medlems- och organisationsutveckling. Du ska ha vana av att hålla utbildningar och dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda projekt. Du har en akademisk utbildning inom marknadsföring, samhällsvetenskap, kommunikation, organisationsutveckling eller har en arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i en organisation som leds av förtroendevalda och av att genomföra medlemsundersökningar.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning. Kortare resor inom Sverige ingår. Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag. Din ansökan med CV skickar du till anna.lofdahl@pro.se senast den 10 december. Eventuella frågor besvaras gärna av kanslichef Anna Löfdahl, tel. 0738 07 07 88 alternativt anna.lofdahl@pro.se.

PRO, Pensionärernas riksorganisation, är en intresseorganisation och mötesplats för cirka 320 000 medlemmar. På kansliet i Gamla stan arbetar idag 25 medarbetare. Vi har ständigt medlemmen i fokus och tar ansvar för att leverera det vi lovar. Som anställd ska du uppleva att du utvecklas över tid och att du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens. Vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Välkommen med din ansökan!

Text: PRO riks