Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Timrå
Kategorier:
Publicerad:

Fulltecknat Tulpanodlingen, Sollefteå 8 juni

Tulpanlökodling i Norrland.Hur är det möjligt att odla tulpanlökar i Norrland?
Kom och lyssna på alla inspirerande erfarenheter hos Farm Backsjön

Fredag 12 april fulltecknades resan. Nu är det väntelista som gäller.

Äntligen har vi kommit till skott att besöka tulpanodlingen i Sollefteå. Vi har bokat lördagen den 8 juni när det är hantverksmarknad. Resan går från Skogsvägen kl 7:45 och vi hämtar upp vid Böle skola, Sörberge och ICA Söråker. Sedan Viksjövägen upp till Backsjön med kaffe och smörgås vid lämpligt ställe. Vi kommer fram till Backsjön runt halv 11 för att vara med på guidade turen kl 11. Sedan lunch kl 12, och tid att strosa omkring på odlingen. Fika och sedan drar vi hemöver och äter middag på Älggården i Bispfors, Tillbaka runt 19.

Anmälan på länk Tulpanodlingen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Allt detta för 680 kr. Betalning senast 17 maj. Det låga priset beror på att vi fått kompensation av Byberg och Nordin för den iskalla väntan vi råkade ut för vid resan till Iggesund och att Leif sponsrar med sin tid när han kör oss. Ni kan också ringa mig, Ulf, och boka, 070-555 3246.
Ingår Bussresa, bussfika, inträde tulpanodlingen, guidning, lunch, tipspromenad, fika igen och 10 tulpanlökar. Middag på Älggården vid 16. Betalningen senast 17 maj för resan, 680 kr, swishar ni till QR-koden till höger. Ni kan också betala till bankgiro 230-2123. Märk betalningen med tulpanodlingen. Sen avbokning medger inte återbetalning av hela beloppet.

Text: Ulf