Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Svenljunga

Studiebesök Star Trading 1 februari

Torsdagen den 1 februari var PRO Svenljunga på studiebesök på Star Trading i Svenljunga.

Vi togs imot av vår guide Malin som berettade om Star Tradings start och utveckling. Det var mycket intressant att få höra hur de startade upp det hela och hur det har utvecklats med åren. Malin, vår guide, hade en underbar förmåga att berätta om de olika skedena som varit, med ett flertal utbyggnader under åren som gått.

När Malin var färdig med genomgången, tog hon oss med på en rundvandring i lokalerna. Kontorsdelen var stor och ljus och verkade vara väl anpassad för personalen. Efter kontorsdelen kom vi till deras test-laboratorium, där de testade livslängd och slitstyrka på produkterna. De har också egen fotostudio där de fotograferar produkterna i olika miljöer. När man ser detta på plats förstår man vilket arbete företaget lägger ner på sina varor, så de blir presenterade på ett bra sätt.

Nu har vi kommit ner till in- och utlastningsdelen. Truckarna for fram och tillbaka som de gick på räls, och det var svårt att ta till sig hur stora lagerutrymmena är. Efter lagerutrymmet kom vi in i en stor sal där de tog emot reklamationer som testades för att hitta eventuella fel.

Nu börjar vi närma oss slutet på vår resa och vi går in i utställningshallen. När Malin slog på ljuset i hallen, blev det först alldeles tyst, sedan kom en spontan applåd för det vackra vi fick se.

Efter det fick vi egen tid att gå runt och titta på alla ljusarrangemang som fanns i lokalen. Det var en fantastisk upplevelse och vi i PRO Svenljunga tackar för att vi fick komma och se detta.

Vid pennan: Gerhard Johansson Foto: Mogens Bendtsen