Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Torshälla

Ett försenat årsmöte 2021

PRO Torshälla höll årsmöte den 8 september. Ett möte som var planerat att hållas redan i mars men pga coronan senarelagts.
Mötet öppnades av ordförande Anna-Lisa Pettersson som hälsade välkommen. Bortgångna under året hedrades med en tyst minut och med en recitation av en Dan Andersson dikt-
Göran Tinglöv valdes till mötesordförande och Roland. Gustavsson till sekreterare protokolljusterare tillika rösträknare valdes Siv Gustavsson och Ted Andersson.
Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar med godkännande av verksamhetsberättelsen och revisionsberättelse beslutade mötet i enlighet med revisorernas förslag, att bevilja styrelsen ansvarsfrihet och resultat och balansräkning fastställdes.

Förslaget att omvandla styrelsen till att bestå av nio, enbart ordinarie ledamöter godkändes av årsmöte. Tre nyval, Hans Billberg, Laila Rothmaier och Lisbeth Carlsson de sistnämnda tidigare ersättare. Tre omval, revisor Åke Fridell, kassör Barbro Edin och Anna-Lena Jungstedt, studieorganisatör.

Maj-Lis Eklund avtackades med förtjänsttecken och blommor i och med att hon lämnade styrelsen efter 10 år, där hon innehavt en ett antal olika uppdrag.

Barbro Edin som omvaldes till kassör tilldelade också ett förtjänsttecken och blommor då hon innehavt posten som kassör så länge som 14 år.

Efter avslutat möte blev det kaffe och Linda från Resekompaniet informerade om julbordsresan.
Dagen avslutades med lotteridragning.

 

Göran läser igenom handlingarna

öran läser handlingar Foto:Laila Rothmaier

Två pensionärer på bänk i väntan på att mötet skall börja

Guy och Åke Foto:Laila Rothmaier

Text