Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Ärla-Stenkvista

RR

Resor med vår samarbetspartner ReseKompaniet

Vi anordnar i samarbete med ReseKompaniet resor till teater, evenemang, kryssningar m.m.

teaterkuliss

Vår samarbetspartner ReseKompaniet önskar alla en God Fortsättning på det nya året med lite resetips.

Massor av mässor

Under februari och mars besöker vi inte mindre än fyra olika mässor i Älvsjö - Syfestivalen, Båtmässan, Antikmässan och Trädgårdsmässan.

Nöjesresor

Om man tycker om Abbas musik finns det möjlighet att följa med till Tyrol i Stockholm och uppleva Mamma Mia The Party och om man gillar shopping är Ullaredsresan ”ett måste”.

Läs mer om våra resor genom att klicka på länkarna som leder in på vår hemsida Länk till annan webbplats..

Sy- och Hantverksfestivalen är Sveriges största mässa för sömnad, handarbete, smyckestillverkning och eget skapande. Mässhallen är full av färg, material, inspiration och kunniga utställare och man träffar andra som delar intresset för handarbete i alla dess former.

Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party, dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen. Kliv in genom dörrarna och du har magiskt förflyttats till den grekiska paradisön Skopelos och Nikos taverna.

Allt för sjön är den ledande och största båt – och sjölivsmässan med Sveriges mest expansiva region som upptagningsområde. Många gillar närhet till vattnet och den marina stilen men behöver inspiration och expertishjälp till sina köp, vilket man hittar här.

På Nordens största antikmarknad kan du botanisera bland antikviteter, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård och som besökare kan du handla direkt av utställarna och ta med dina fynd hem. Det bjuds på inspirerande utställningar och ett fullspäckat scenprogram där författare och kända profiler inom antikbranschen föreläser.

Välkommen till Nordens största trädgårdsmässa – den perfekta platsen för alla trädgårds- växt- och odlingsentusiaster! Träffa utställare, rådgivare och profiler inom trädgårdsvärlden och inspireras av utställningar, seminarier och aktiviteter där du som besökare får lära dig av experter.

Gekås Ullared är mer än ett varuhus. Följ med oss till Sveriges största utflyktsmål och ett härligt shoppingparadis för alla som gillar att handla fyndsmart. Upplevelsen förgylls med en god natts sömn på det intilliggande hotellet, innan shoppingen kan fortsätta nästkommande dag.