Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

15 januari

PRO Örebro City hade månadsträff den 15 januari och trots ett snöväder innan som innebar att inga bussar gick och många trottoarer var oplogade så kom strax över 80 medlemmar till mötet.
Mötet öppnades av vår ordförande Agneta och därefter bjöds deltagarna på information från Inger J. f.d ordförande om vår hemsida. Inger har tagit på sig uppdraget att uppdatera och utveckla vår hemsida och det syns att hon är rätt person för det. Sidan är mycket informativ och hela vår verksamhet under våren finns upplagd där så det är värt ett besök
Från styrelsen presenterade Thomas mycket viktig information hur var och en av oss kan skydda sig från bedrägerier på internet, bli du uppringd och kontaktad av okända telefonnummer eller banken så avsluta samtalet.
Därefter fick vi musikalisk upplevelse med medryckande dansbandsmusik av enmansorkestern ”Jan-Åkes” med sång av Daniel Elfström. Enligt Daniel var vi den bästa kören han hade haft vid ett uppträdande inget dåligt betyg.
Mötet avslutades sedvanligt med utdelning av lotterivinster och där fanns en och annan turgubbe och turgumma som kammade hem flera vinster. Ses igen den 12 februari.

Foto: Kajsa Bodén