Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

November 2021

Höstmöte 8 november

Ordningen återställd! Nu kunde vi träffas i vår ordinarie lokal – Träffpunkt Södermalm för november, månadsmöte tillika Höstmöte

Höstmöte innebär att vi, samtliga medlemmar i PRO City, gemensamt ska ta beslut om Verksamhetsplan, Budget och Medlemsavgift för 2022. Vår ordförande Inger Johanson höll i mötet och när vi kom till beslut om medlemsavgift gjorde mötet en ”kupp”. Mötets 90 deltagare röstade ner styrelsens förslag om oförändrad avgift till att höja densamma med 20 kronor/år.

Ordförande delgav deltagarna information om kommande PRO-aktiviteter och andra begivenheter i Örebro, försäkringsfrågor samt om prisundersökningen som nyligen genomförts. Vi avvaktar med spänning resultatet av den undersökningen.

Foto: Stig Hallmén

Stig Hallmén kåserade om varför man inte bara skall LEVA utan att man skall göra livet VÄRT att leva. Det var tänkvärda ord som vi tog till oss.
Han visade sitt naturbildspel som speglade Sveriges vackra land från vår till nästkommande vår, från norr till söder. Vacker musik förstärkte upplevelsen.

Kaffe och en stor och läcker landgång serverades. Sedvanlig lottförsäljning med många priset avslutade en trivsam månadsträff.