Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

Mars 2020 Årsmöte

Årsmötet hölls den 9 mars och ett 100-tal medlemmar hade hörsammat kallelsen. "Som vanligt" kunde vi hälsa några nya medlemmar välkomna.

Barbra Rydén höll en stämningsfull parentation. Därefter inleddes årsmötet enligt dagordning. Bo Fredriksson valdes till ordförande för mötet och Brittmari Holm till sekreterare.

Styrelsens årsredovisning, resultat- och balansräkning klubbades igenom utan anmärkning och styrelsen beviljades ansvarsfrihet. Sedan var det dags för val och omval av styrelseledamöter. Agneta Björck valdes in som ny suppleant. (sammansättningen av nya styrelsen kan ses under fliken "Årsmötet 2020").

Mötesordföranden avtackades med blommor. Även Jan-Erik Nyborg avtackades efter många år i styrelsen.

Efter kaffe och smörgås följde ett musikkryss som satte fart på diskussionerna runt borden. Det blev ett uppskattat inslag. En del kommande aktiviteter informerades om. Vi avlsutade årsmötet med sedvanlig lotteridragning och nästa träff var den 6 april.

Ps. Vad vi inte visste då var att det skulle dröja lång tid innan vi kunde ses igen. Dagen efter mötet stängdes Träffpunkt Södermalm pga Coronavirusets framfart och all planerad verksamhet fick läggas på is.