Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Åsbro

9 mars 2022

PRO Åsbro hade sitt första möte för året den 9 mars och det var efterlängtat av många.

Ordföranden hälsade alla välkomna och informerade om kurser som PRO distriktet ordnar för bl.a. nya styrelsemedlemmar och för styrelsearbete.
Vidare lämnades information om studiebesök den 20 april på Alfa Pac och den 19 maj på Aspa lantbruk, anmälan för båda till Åke Gideonsson 070–5372218. Samorganisationen i Askersund har sommarfest den 8 juni i parken hos Vieweg i Åsbro. Prel. blir det en resa till Värmland med Björn Palmqvist den 16 juni. Boulen börjar i maj på måndagar kl. 14 bakom macken, medtag eget fika.
Efter all information tog Birgitta Wallbom över och visade oss olika balansövningar. Vi fick pröva på olika knep som är bra för balansen och en promenad om dagen på 20–30 minuter är bra för hela kroppen.
Därefter bjöds det på goda hembakade semlor. Vi samlade in pengar till Ukraina. Mötet avslutades med lottdragning med många skänkta vinster.
Nästa möte är årsmötet den 6 april kl. 14 i PRO lokalen. Anmälan till Eva Hedström 070–5428832 senast 1 april. Medtag gärna vinster till lotteriet.

Text: Annhild Blomqvist