Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Timrå
Medlemsträff 18 feb

Anna på Bybergs, foto Ulf Häggquist

Medlemsträff 2020-02-18

På medlemsträffen samlades det ett 80-tal pensionärer. Vi fick information av Janne om att många nya medlemmar har anslutit sig till Timrå under året. Timrå är en av få föreningar som håller uppe medlemsantalet. Vi tror att det beror på ett intressant utbud både vad gäller cirklar och resor. Kikki berättade om att 2 nya cirklar snart kommer att starta. Det är en cirkel i trafikkunskap och en cirkel i silversmide. Totalt har vi nu cirka 25 cirklar med många olika innehåll.
Janne berättade även att vi även i år kommer att åka ner till Mynttorget och demonstrera för pensionärers rättigheter. Ett hett ämne är tandvård där vi försöker informera om att även tänderna tillhör kroppen

Ulf informerade om resor under 2020. I månadsskiftet mars/april kör vi en Cinderella kryssning till ett riktigt bra pris. Första advent kör vi en repris på förra årets succé med adventskonsert i Blå Hallen. Den tecknades nästan full idag.

Underhållning och information av Anna från Byberg och Nordin. Man blev riktigt sugen på att ut och fara när man hör henne berätta om olika resmål. Informationen varvades med underhållning och hon fick hela salen att hänga med på Jerry Williams och allsång till Dagny. Då lyfte nästen taket på Vivansborg.

Avslut med fika och lotteridragning