Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Timrå

Medlemsträff 17 oktober 2023

Timrå PRO Oktobermötet

Ett sent återbud från kommunchefen rörde till det. Som ersättare gjorde Peter Ekström (biträdande kommunchef) ett starkt inhopp när han hissade kommunens stolta flagga i topp på mötet. Den varma applåd han fick som tack bekräftar att han lyckades bra. Vi fick en genomgång av aktuella byggen, bland annat bostäder på Solhöjd, förskola i Söråker och nya kontorslokaler centralt för kommunen. Däremot blev det lite tunt om äldreomsorgen och vårt ekonomiska läge. Vi utbytte en del förslag, Peter fick med sig tips om vad kommunen kan göra av gamla brandstationen, behovet av fler och varierande äldreboende samt för oss som förening behovet av rymlig samlingslokal i centrala kommunen.

Aktuellt
Styrelsen informera om de resor som ligger i närtid, ”Hela Medelpad dansar” 25-26 okt och Adventskryssningen 3-4 dec där det ännu finns några platser lediga.
”Dansen” har varit en efterfrågad aktivitet därför planerar vi nu för en dansafton med paj-buffé 22:a november.
Dessförinnan skall vi genomföra en ”torgfest” den 2:a november med frågeslinga och grillkorv till nettopris.
Jul-buffé den 12: e december, då spelar självaste Tomten rätt låtar.

Vår ekonomi 2023 är under kontroll även om vi inte sparat på utbud med bl.a. 80 års firande, Golf träff och Gåbingo och dessutom restaurering av vår viktiga möteslokal Profilen.

Mötet fick uppdraget att utse två medlemmar, gärna av olika kön, som skall vara med i ”valberedningen”, styrelsen sköter administrationen namn kan lämnas till Profilen/Christina

Dagens Underhållning ”Populärmusik för våra årskullar” av Kenneth Tjärnström svaldes tillsammans med gofikat.

Nästa månadsmöte har vi 14:e november. Thomas Svensson kommer att stå för underhållningen.