Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Distrikt Medelpad

Värvarfilmning 16 januari 2024

Idag var vi fyra Myskoxar som åkte skidor på sjön. Jättefina spår. Tack Olle! Sonja, Olle, Lennart och Ingrid åkte glatt, vi skulle se glada ut på filmen. Spännande att få se hur filmen blir. Det var -22 grader men det kändes inte så kallt.
Vi åkte för PRO Distrikt Medelpad som gör en värvarfilm. Tanken med filmen är att vi ska presentera vår verksamhet och värva nya medlemmar.
Inomhus visades det vävda mattor, handarbeten, träsniderier och Digitala klyftan.
Vi hade med Gudrun från Timrå som visade en del alster som vävcirkeln har producerat. Det var flera kassar med mattor, väskor och handdukar. Snickericirkeln i Timrå visade arbeten de hade snickrat ihop. Tyvärr kunde Lars inte visa det fantastiska fågelbordet han har gjort eftersom det sitter fast i backen fyllt med solrosfrö. Han visade istället en fiol med en gömma för, ja ni anar vad. Pallen han hade med är väldigt praktisk när man ska upp en bit och inte vingla på en stege.
Vi visade också hur det går till när vi har studiecirkel i Digitala klyftan och naturligtvis när vi har möte och till slut fikade vi så klart. Allt dokumenterat på bild och film
/Vid pennan Ingrid Blomqvist och lite från Ulf också