Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Frösön

Birgitta Hammarberg (ordf för årsmötet) och Bosse Edin.

Kategorier:
Gemenskap och aktiviteter
Publicerad:

Referat från PRO Frösöns årsmöte

den 9 mars 2023

PRO Frösön hade sitt årsmöte i torsdags på restaurang hos Andreas Frösön.
Mötet inleddes av Bosse Edin som var mötesordförande i ordinarie ordförandes frånvaro. Han redogjorde för dagens program och hälsade mötesordförande Birgitta Hammarberg från Östersund City varmt välkommen.
Därefter vidtog parentationen där Inger Hamrin läste en stämningsfull dikt av Pär Lagerkvist och ljuset tändes för de som gått bort under året. Efter en god middag började årsmötet.

Det blev inga större förändringar i styrelsen i PRO Frösön.
Ordföranden Sylvia Berg kvarstår ett år till, Gunnar Bergman slutar som kassör efter lång och trogen tjänst men blir ändå kvar som revisor tillsammans med Solweig Reichenberg. Som ny kassör för två år framåt valdes K.G Brygg.
Som ordinarie ledamot för två år valdes Bosse Edin och speciellt välkommen säger vi till Mari Ann Nilsson som blev ny ersättare.
För övrigt kvarstår ännu ett år Inger Hamrin som sekreterare, Gurli Söderström som studieorganisatör och Carina Holmgren som ordinarie ledamot.
Trots att det såg så dystert ut tidigare i våras med representation i styrelsen ser det nu ganska bra ut så här efter årsmötet.

En motion om arvode till styrelsen diskuterades men frågan avslogs av mötet och skall tas upp igen för behandling inför budgetmötet i oktober.

I slutet av årsmötet avtackades Gunnar som varit föreningen trogen som kassör i 12 år. Han önskades lycka till med blommor och en presentcheck.

Mötet avslutades med att Bosse tackade alla som kommit till mötet och påminde om Dalhallaresan i sommar där anmälningarna ska vara inne senast den 30 mars.

Text: Bo Edin/S.Berg