Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Hjortsberg

2014

Trivselkväll 24 okt

Alla har kommit det blev 42 deltagare till slut av 49 anmälda! Nu börjar vi dela ut vin och öl så hugger vi in på maten sedan. Varsågoda!Småfranska bakade av Hjördis Bengtsson serveras till maten från ICA Kvantum! Barbro Bernsson och Ingrid Gustavsson serverar dryck!

Ove Svensson, Svante, bröderna Evert och Stig och Anna-Maria, det gladaste gänget, tror jag! Här syns lotterivinsterna också, vinbuteljer!

Stig Magnusson, Kerstin Larsson och Joachim Paul, på andra sidan bordet Ove Claesson! Kaffet och äppelkaka med vaniljsås, mums!Äppelkakan bakad och skänkt av Hjördis Östman

Astrid Wall, Lisbet och Inger, på motsatta sidan Ingmar, Maja och Karin! Pumporna på borden har Lisbet odlat i trädgården även blommorna i bordsdekorationerna, kastanjer växer överallt. Enkla och billiga dekorationer för föreningen, märks att hon är kassör.

En mycket trevlig fredagskväll är snart till ända, alla var nöjda med lotterivinsterna och samvaron vid borden! Tack ALLA Ni som kom! LC

Hjördis Bengtsson, Kerstin o Steve Nilsson tänkte nog bara på morgondagens resa! Hjördis hade bakat de goda små bröden vi fick till maten!

Gösta o Inger samt Ingrid, alla med efternamnet Gustavsson, trivdes också. Inger hade turen att vinna ostbrickan, som vi lottade ut.

Inger Risell, ordf i PRO Laxen, Kerstin Jirevall och Birgitta Franzén väntar här på kaffe och äppelkaka.

Bernt Zander, Ulla Johansson och Bengt Xet Eriksson, tre av kvällen 42 gäster!

Marianne och Lars-Erik Larsson tyckte kvällen var mycket bra!

Folke Lindström och Ove Claesson hade mycket att diskutera!

Bröderna Evert och Stig Stenborg sitter alltid tillsammans med Anna-Maria Karlsson som fyllde 90 i våras! Kommer nästan först och går sist! Hon bor också väldigt nära festlokalen! Ett härligt gäng!

Uno Mildén, Barbro Bernson och Kerstin Zander vid ena bordssidan trivdes på festen. Barbro och Uno hade beställt och hämtat maten.

Hjördis Östman och Inger Hedenberg trivs gott! Hjördis hade bakat äppelkakan, som vi fick till kaffet! Serverad med vaniljsås!

Ingmar Eriksson, Maja Svenssonoch Karin Svensson, samstämmigt "En helt OK kväll" god mat o trevligt sällskap!

Ingvor Andersson och systern Britt Sahlberg tyckte maten var helt perfekt, mycket och gott!

Inger Sonnerfjord, Helena Palmér och Kurt-Arne Henningsson trivdes! Inger berättade historier som vanligt!

Vårfest 16 maj

Vårfesten blev som vanligt en succe! Många medlemmar hörsammade inbjudan. Vi bjöds på smörgåstårta från Handlarn´s i Långås. Efteråt bjöds det kaffe med hembakade kakor från Ulla´s kök. Mycket goda! Kerstin Zander frågade alla, Vad dom vill ha för underhållning? på nästa fest. Vi får se vad det blir!

Kökspersonal! Alltid redo!

Lars-Erik och Marianne gör vad alla gäster gör, nämligen köper lotter

Det ser ut som om alla trivdes! Här Ulla o Bernt, Uno och Barbro

Bröderna Evert och Stig trivs med att "tjöta" med Ann-Marie och så Ove på andra sidan bordet!Visst trivdes vi, hembakta kakor ses på bordet. Tack Ulla för dem, de var underbart goda!Ännu en trivselkväll som blev lyckad!